5 SIMPLE TECHNIQUES FOR θεραπεια σπονδυλων

5 Simple Techniques For θεραπεια σπονδυλων

5 Simple Techniques For θεραπεια σπονδυλων

Blog Article

Μετά την επέμβαση θα μεταφερθείτε στην αίθουσα της ανάνηψης όπου θα παραμείνετε μέχρι να συνέλθετε τελείως από την νάρκωση.

Η πρόγνωση εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την αιτία. Εάν το υποκείμενο πρόβλημα είναι οι οστεοαρθριτικές αλλοιώσεις τότε ο πόνος αντιμετωπίζεται σχετικά δύσκολα και οι ασθενείς ίσως χρειαστούν τελικά χειρουργείο.

Επιπλέον, ασθενείς με μυοσκελετικές παθήσεις οι οποίοι ελάμβαναν φαρμακευτική αγωγή για μεγάλο χρονικό διάστημα, χωρίς ωστόσο ουσιαστικό αποτέλεσμα, είναι δυνατόν να «γίνουν καλά» με μια απλή κινητοποίηση της φλεγμονούσας περιοχής ή απλά με τη διόρθωση της καθημερινής στάσης του σώματός τους.

Η λεπτομερής ψηλάφηση της σπονδυλικής στήλης και η ανάλυση της κίνησης των αρθρώσεων, όχι μόνο της περιοχής που πονάει, αλλά ολόκληρου του σώματος, γίνεται για την εντόπιση των προβλημάτων και την παρακολούθηση της εξέλιξης τους.

Η εμπειρία του χειρουργού – λαπαροσκόπου αποτελεί τον σημαντικότερο παράγοντα για την δυνατότητα διεξαγωγής της μεθόδου.

Η κλασική πλέον μέθοδος επιδιόρθωσης της κήλης (ανοικτή επέμβαση), γίνεται με μία τομή στην βουβωνική χώρα, διάνοιξη και διατομή των μυϊκών στρωμάτων, διάνοιξη του περιτοναϊκού σάκου, επανατοποθέτηση των σπλάχνων ενδοκοιλιακά, και συρραφή του πλέγματος στα μυϊκά και απονευρωτικά πέταλα.

Μετεγχειρητική Αποκατάσταση - (Ρήξη μηνίσκων, Χιαστών συνδέσμων, Αρθροσκόπηση, Ολική αρθροπλαστική ισχίου, Ολική αρθροπλαστική γόνατος κ.τ.λ.

Είναι σωστή η λαπαροσκοπική αποκατάσταση της κήλης για όλους τους ασθενείς;

Φυσιοθεραπευτική website αντιμετώπιση έπειτα από χειρουργείο πρόσθιου χιαστού συνδέσμου

Οι περιοχές που καλύπτουμε για Φυσικοθεραπεία και βρίσκονται κοντά μας είναι: 

κοιλιακού τοιχώματος, με παράλληλη την ασφαλή επανατοποθέτηση του ενδοκοιλιακού σπλάχνου στην θέση του.

Θα εκτιμήσει αν υπάρχουν κάποιες λειτουργικές – μηχανικές διαταραχές, που θα μπορούσαν να σχετίζονται με το πρόβλημα του ασθενούς, και στη συνέχεια θα προβεί στη διόρθωσή τους.

«Δεν είμαι αυτό που μου συνέβη. Είμαι αυτό που επέλεξα εγώ να γίνω»

Η απουσία κατευθυντήριων γραμμών, ειδικά για τις εκφυλιστικές παθήσεις, ο ανεξέλεγκτος κυρίως ιντερνετικός καταιγισμός με μη επιστημονικά τεκμηριωμένες τεχνικές καθώς και η απουσία ελέγχου όσο αφορά την ιατρική εκπαίδευση στη χώρα μας αποτελούν τους βασικούς λόγους της άσκοπης και συχνά επικίνδυνης ταλαιπωρίας στην οποία υποβάλλονται οι ασθενής με προβλήματα σπονδυλικής στήλης.

Report this page